Referencer

Du skal ikke kun høre det fra mig.

Sådan siger nogle af mine kunder om samarbejdet med Xarradola

”Vi lærte Benjamin at kende i 2019, da vores Inverter stod af i starten af vores ferie.  Benjamin ankom hurtigt og fik klaret vores problem – hele tiden med et stort smil på læben. Vi er glade og trygge ved at have ham som livline, når der pludselig opstår behov for hjælp og rådgivning. Han er reel og dygtig og et meget behageligt bekendtskab. Han får vores bedste anbefalinger.”

- Chato Princess P42

”Jeg har haft fornøjelsen af Benjamins assistance i en meget stresset situation, hvor han fremskaffede og installerede et helt nyt sæt batterier i 24V og 500ah. Dette til en samlet pris, som lå væsentligt under retail-prisen på en mere inferiør løsning, tilbudt af de lokale i Las Palmas. Benjamin overholdt alle aftaler og udførte et super stykke arbejde under meget vanskelige forhold. Jeg giver Benjamin min største anbefaling.”
- Kim D. Egtved

ejer af Gwendoline

Jeg fik anbefalet Benjamin og fik at vide, at han var super dygtig OG så holdt han altid sine aftaler, hvilket er en KÆMPE “mangelvare” indenfor Båd-håndværkere… Jeg har brugt Benjamin flere gange og hver gang er han mødt op på aftalte tidspunkt og han fikser hver gang problemerne (som der konstant er på både) med et smil og en Lille hyggelig snak. Jeg vil derfor give Benjamin mine ALLER BEDSTE anbefalinger, som jeg normalt er lidt forsigtig med…
- Lasse Alvang

”Jeg bruger Benjamin til alt på min båd, som vedrører elektricitet og elektronik. Desuden er Benjamin min foretrukne konsulent, hvis råd og sparring jeg benytter i mine journalistiske skriverier til flere sejlsportsmedier. Benjamin er utrolig energisk, videbegærlig og pålidelig. Han overholder aftaler og giver besked i god tid, hvis der pludselig opstår ændringer eller forsinkelser i planen. Han overholder den pris han giver, lige som han finder billige og enkle løsninger uden at gå på kompromis med den kvalitet, der kræves til formålet. Samtidig er han opdateret på den seneste viden og udvikling inden for sit felt, og hans entusiasme for sit arbejde smitter af på hans omgivelser. Benjamin får mine bedste anbefalinger.”
- Øyvind Bordal

ejer af Chi

”Benjamin rewired the entire electrical systems on Wild Venture’s twin Gardner 6L3B engines during October/November 2016. He was thoroughly professional, diligent and punctual throughout. Not only did he deliver rewired engines, his advice and subsequent installation will enable me to convert analogue 1960’s engine readouts to digital data for N2K navionics with ease. Having planned the installation, he worked tirelessly, regardless of stress, and always had a ready smile, able to adapt to growing requirements with ease; he was a pleasure to have aboard and I thoroughly recommend him and his work.”
- Mark

Owner of Wild Venture, Las Palmas de Gran Canaria