Om Xarradola

Mit navn er Benjamin Tøjner Götke, og jeg er din marineelektriker. Jeg er uddannet bådebygger med speciale i elektronik og elektriske systemer i både. De fleste af mine opgaver i Xarradola består i at udføre diagnoser og reparationer af eksisterende systemer, men jeg gør mig lige så meget i installering af nye installationer og vedligehold.

Jeg har altid været passioneret omkring både, og med én dedikation følger ofte en anden. I mit tilfælde blev jeg opslugt af arbejdet med maritime, strømførende installationer – en passion, som jeg efterhånden har solid og mangeårig professionel erfaring med. I dag består dedikationen for både skibe og marineelektronik, og jeg holder mig opdateret omkring ny viden og udvikling inden for mit felt, lige som jeg sætter mig ind i nye produkter og ny teknologi.

I mit arbejde bestræber jeg mig på at levere noget ekstra til dig som kunde. Jeg løser med andre ord ikke kun den konkrete opgave, men jeg kommer med forslag til løsninger, som løfter hele bådens funktion og komfort. Jeg tager højde for dit budget, og så går jeg højt op i, at installationerne er tilpasset bådens brugsområde. Som kunde hos mig vil du derfor opleve, at jeg går op i at give dig den bedste service og rådgivning. Derfor er det vigtigt for mig at videreformidle min viden til dig som kunde, så du er i stand til at bruge og vedligeholde bådens systemer på en bedre måde fremadrettet.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Ring gerne for en uforpligtende snak, så tager vi en dialog om dine ønsker og behov. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden eller sende mig en mail, så hører du fra mig.